Ring og få et godt tilbud på 20 23 80 88

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

1 + 0 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Professionel hulmursisolering i Midtjylland

Kunne du tænke dig at spare penge på varmeregningen, opnå et bedre indeklima og få et bedre energimærke? Bestil et gratis og uforpligtende isoleringstjek allerede i dag og find ud af om hulmursisolering kan betale sig for dig.

Isolering der falder sammen eller manglende isolering skaber skaber en kuldebro som du kan aflæse direkte på varmeregningen. At få hulmursisoleret er derfor en investering i en lavere varmeregning og den kan typisk betale sig selv hjem efter mindre end 5 år.

For at vurdere om hulmursisolering kan betale sig for dig kommer vi gratis og uforpligtende ud og tjekker dit hus. Det foregår ved at bore et lille hul i fugen og undersøge hulmuren med et kamera. Herefter kan vi vurdere tilstanden af den eksisterende isolering og om der er plads til mere isolering. Kan det betale sig at foretage en hulmursisolering giver vi dig derefter et tilbud på det.

For at bestille et isoleringstjek skal du klikke på banneret ude i højre side.

Husk at du kan benytte dit håndværkerfradrag når du får hulmursisoleret og du får dermed nogle af pengene tilbage i Skat året efter.

Spar op til 6000,- på varmeregningen

Vores erfaring viser, at temperaturen på husets ydervæg kan stige op mod 6-7 grader, når man benytter Papiruld til efterisolering. Det kan for alvor mærkes på varmeregningen, hvor man kan spare op mod 6.000 kr. om året, hvis vi regner med et parcelhus på 120 m² med en hulmur på 70m².*
*Tallene er baseret på tal fra Videncenter for energibesparelse i bygninger.

Certificeret Hulmursisolering

Vores certificerede medarbejdere udfører hulmursisolering i Randers, Viborg, Mariager, Langå, Havndal samt i resten af Midtjylland. Papiruld Randers er en del af Djursland Isolering som er en af landets største virksomheder indenfor isolering, derfor har vi altid erfaring fra lignende projekter som vi kan trække på, en erfaring der sikrer at du altid får den bedste løsning.

Vi lægger vægt på kvalitetsarbejde og sætter en ære i at levere et godt produkt og service. 

Hulmursisolering med Papiruld

Papiruld er et isoleringsmateriale der produceres af overskuds- og genbrugsaviser. Først kværnes aviserne og derefter tilsættes de mineralske salte som imprægnerer dem og gør dem modstandsdygtige overfor brand.

Papiruld udmærker sig til hulmursisolering da det let kan blæses ind og fylde de hulrum der er på samme tid med at det har en høj isoleringsevne og en høj brandmodstand.

For at indblæse Papiruld, borer vi et hul i fugen mellem to mursten og fylder hulrummet op med Papiruld. Metoden efterlader færre ”ar” på facaden end ved udtagning af hele mursten. Herefter blæses Papiruld ind i hulrummet under tryk. Vi indblæser fra flere forskellige steder på facaden, så vi sikrer os, at alle hulrum er fyldt ud med isolering. Hullerne lukkes igen med matchende fugemateriale.

Beregn pris på hulmursisolering