Ring og få et godt tilbud på 20 23 80 88

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

3 + 4 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Isolering med Papiruld

Hos Papiruld Randers har vi speciale i isolering og efterisolering af ejendomme for både private, erhverv og offentlige institutioner. Vi dækker hele midtjylland fra vores base i Randers og dækker helt ud til Viborg, Mariager, Langå og Havndal.

Siden kravet om isolering af hulmuren blev indført i 1970 er der sket meget og med de seneste 2020 krav ser vi snart tæt på 50cm isolering på loftet i nye huse. Det kan virke som meget isolering, men ser vi på det over hele husets levetid, er det en af de bedste investering du foretager som husejer, det betaler sig nemlig hjem igen flere gange.

Ud over at det er en god investering så har regeringen i øjeblikket to tilskudsordninger der kan gøre det til en endnu bedre forretning for dig. Den ene er håndværkerfradraget som skal sætte skub hjulene ude i det danske erhvervsliv og som giver dig fradrag for håndværker timerne. Den anden er energitilskuddet der er et tilskud alt efter hvor stor en energiforbedring du foretager i boligen. Dette tilskud er kontant og betyder dermed at du skal have færre penge op af lommen i første omgang.

Spar op til 50% på varmeregningen

Der er mange fordele ved at efterisolere, men den mest oplagte er varmeregningen. Det er få investeringer der kan give dig et garanteret afkast på over 20% årligt, men det er hvad mange af vores kunder oplever. Det betyder at investeringen ofte er tjent hjem på mindre end 5 år og derefter sidder de tilbage med en mindre varmeregning, et bedre indeklima og en bolig med en bedre energimærkning hvis den skal sælges. 

En investering i et godt indeklima

Efterisolering er dog ikke kun en økonomisk investering. Mange boligejere generes af kuldebroer som skaber træk, fodkolde lokaler eller støjgener. Det skaber et dårligt indeklima, som kan løses med efterisolering, en investering der ikke kan gøres op i kroner og øre.

Boliger uden hulmursisolering døjer ofte med fugtige vægge som kan skabe problemer med mug og skimmel. Det sker især hvis der på indersiden af væggen står møbler som sofaer, senge eller skabe og netop derfor opdages det ofte alt for sent. 

Når skaden er udbedret handler det om at løse problemet og her kan en hulmursisolering skabe et helt nyt indeklima.

Kontakt Papiruld Randers

Vi laver altid en opmåling, og fremsender altid et gratis tilbud på din isoleringsopgave inden vi går igang!

Få et møde og uforpligtende tilbud på isolering i Randers, Viborg, Mariager, Langå, Havndal samt i resten af Midtjylland. Vi er klar på tlf. 20 23 80 88.