Ring og få et godt tilbud på 20 23 80 88

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

2 + 0 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Professionel isolering af krybekælder i Midtjylland

En uisoleret eller dårligt isoleret krybekælder er ikke kun årsag til et stort varmetab, men også et dårligt indeklima fordi det trækker og gulvet føltes koldt at gå på. En investering i isolering af krybekælderen er derfor en investering i en lavere varmeregning og et bedre indeklima.

Frem til 60’serne etablerede blev mange huse bygget med en krybekælder der gav mulighed for at krybe ind under stueetagen. Her blev el og vand trukket og hulrummet sikrede de bærende bjælker imod fugt. Desværre blev de ofte dårligt isoleret og det betyder at mange huse med krybekældre i dag er kendt for at være dyre at opvarme og have kolde gulve.

Heldigvis giver pladsen i krybekælderen mulighed for at efterisolere og selvom det ofte fjerner muligheden for at benytte krybekælderen er det for mange husejere en kærkommen investering der tjener sig hjem på mindre end 5 år ved besparelsen på varmeregningen.

Har du en krybekælder du gerne vil have efterisoleret? Så bestil et gratis og uforpligtende isoleringstjek allerede i dag ved at klikke på banneret i højre side.

Husk at du kan benytte dit håndværkerfradrag når du får hulmursisoleret og du får dermed nogle af pengene tilbage i Skat året efter.

Certificeret isolering

Vores certificerede medarbejdere udfører isolering af krybekældre i Randers, Viborg, Mariager, Langå, Havndal samt i resten af Midtjylland. Vi er en del af Djursland Isolering der som en af landets største isolerings virksomheder har en bred erfaring at trække på. 

Vi lægger vægt på kvalitetsarbejde og sætter en ære i at levere et godt produkt og service. 

Isolering af krybekælder med Papiruld

Papiruld er et isoleringsmateriale der produceres af overskuds- og genbrugsaviser. Først kværnes aviserne og derefter tilsættes de mineralske salte som imprægnerer dem og gør dem modstandsdygtige overfor brand.

Vi tilsætter Papiruld en miljøvenlig lim, hvorefter vi sprayer blandingen op under gulvet nede fra krybekælderen.

Når Papiruld iblandes lim, kan isoleringen hæfte direkte på gulvstrøer og andre konstruktioner. Papiruld sprayes på i en sammenhængende flade uden samlinger og uden kuldebroer. Ved denne metode kommer isoleringen ikke til at hænge, og man undgår dermed lommer med træk.

Er der allerede opsat måtter under gulvet i krybekælderen, sørger vi for enten afmontere måtterne eller at fæstne dem til undergulvet med trælister eller lignende for derefter at spraye Papiruld på efterfølgende.