Ring og få et godt tilbud på 20 23 80 88

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

3 + 17 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Professionel loftisolering i Midtjylland

Ejer du et hus der er bygget før 1990? Så er der stor sandsynlighed for en investering i efterisolering af loftet kan betale sig hjem inden for 5 år. Bestil et gratis og uforpligtende isoleringstjek allerede i dag og find ud af om det kan betale sig for dig.

Varme stiger som bekendt op og loftet er i mange ældre huse den store synder når varmeregningen dumper ind af døren. I ældre huse var det ikke ualmindeligt at nøjes med 100mm isolering hvor man i nye huse typisk lægger 360mm eller mere. Et dårligt isoleret loft ses ikke kun på varmeregningen, men også energimærkningen hvis du påtænker at sælge huset.

For at vurdere om isolering af loftet kan betale sig for dig kommer vi gratis og uforpligtende ud og tjekker dit hus. Vi inspicerer loftet og vurderer hvor meget isolering, du med fordel kan lægge på loftet. 

Når vi foretager vores vurdering undersøger vi ikke blot mængden af isolering, men også ventilationen, om der er elinstallationer der skal afdækkes og om gangbroen og loftslemmen skal forhøjes.

For at bestille et isoleringstjek skal du klikke på banneret ude i højre side.

Husk at du både kan benytte dit håndværkerfradrag og få energitilskud når du får isoleret loftet. 

Certificeret Loftisolering

Vores certificerede medarbejdere udfører loftisolering i Randers, Viborg, Mariager, Langå, Havndal samt i resten af Midtjylland. Vi er en del af Djursland Isolering der som en af landets største isolerings virksomheder har en bred erfaring at trække på. 

Vi lægger vægt på kvalitetsarbejde og sætter en ære i at levere et godt produkt og service. 

Loftisolering med Papiruld

Papiruld er et isoleringsmateriale, der produceres af overskuds- og genbrugsaviser. Først kværnes aviserne og derefter tilsættes de mineralske salte, som imprægnerer dem og gør dem modstandsdygtige overfor brand.

I ældre huse kender du typisk ikke tilstanden på den eksisterende dampspærre. Her er papiruld særdeles velegnet da det er fugttransporterende. Skulle der være en lille smule fugt tilstede vil papiruldet optage fugten og transportere den til overfladen hvor den kan fordampe. Derfor behøver man i nye byggerier med papiruld kun dampspærre i vådrum.

Få professionel rådgivning og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har nogen former for spørgsmål eller lignende. Vi er klar til at rådgive dig over telefonen eller på e-mail. Send en mail til info@djurs-iso.dk eller ring til tlf. 20 23 80 88.

Vi ser frem til at høre fra dig og kommer gerne med et uforpligtende tilbud på din loftisolering i Randers, Viborg, Mariager, Langå, Havndal samt i resten af Midtjylland. 

Beregn pris på loftisolering